Op=Op huurt winkelruimte in WC Dukenburg te Nijmegen

0

Met het aanhuren van een tweetal winkelunits in het overdekte Winkelcentrum Dukenburg te Nijmegen zet Op=Op Winkels B.V. haar expansie voort in het zuiden van het land. Op=Op Winkels beschikt inmiddels over ruim 80 filialen voor de verkoop van drogisterij-artikelen.

De winkelunits zijn gelegen aan het Zwanenveld 90-112 en 90-114 in het gedeelte tussen Open 32 en Cool Cat. Beide winkels waren tot voor kort in gebruik bij Nimco en Free Record Shop. Na samenvoeging van beide units beschikt Op=Op Winkels over circa 375 m². RSP Makelaars ‘s-Hertogenbosch bracht de transactie tot stand namens verhuurder, DELA Vastgoed B.V.

 

http://www.rspmakelaars.nl/nieuws/drogisterijformule-op=op-winkels-bv-huurt-winkelruimte-in-wc-dukenburg-te-nijmegen

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?