AbbVie Logistics kiest voor kantoorruimte in Zwolle

0

a.s.r. vastgoed vermogensbeheer heeft in opdracht van het ASR Property Fund een huurovereenkomst gesloten met AbbVie Logistics. Het wereldwijd opererende, biofarmaceutische bedrijf neemt aan het einde van dit jaar haar intrek in het kantoorgebouw aan de Zuiderzeelaan 53 in Zwolle. In totaal huurt de organisatie 1.800 m2.

Het bedrijf koos voor dit gebouw na een uitgebreide marktverkenning. Een van de doorslaggevende redenen voor deze locatie was onder andere de hoge kwaliteit van het gebouw en de mogelijkheid het gewenste metrage op één verdieping te huren.

Het object is eigendom van het ASR Property Fund en het management wordt gevoerd door a.s.r. vastgoed vermogensbeheer. In het gebouw, met een totale oppervlakte van circa 8.612 m², is momenteel nog circa 4.200 m² beschikbaar in units vanaf 200 m².

DTZ Zadelhoff en Rodenburg Bedrijfsmakelaars zijn betrokken bij de verhuur van het object. Het vastgoedbeheer wordt uitgevoerd door DTZ Zadelhoff Property Management B.V. Cushmann & Wakefield bracht deze transactie tot stand namens AbbVie Logistics. ASR Property Fund werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.asrvastgoedvermogensbeheer.nl/pers/persberichten/2014/10/abbvie-logistics-kiest-voor-kantoorruimte-in-zwolle/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?