WPM begeleidt bij herontwikkeling bedrijfspanden Balkweg / Goudsmitstraat Den Bosch

0

BVR Groep herontwikkelt in opdracht van Retailpark Den Bosch de oude bedrijfspanden aan de Balkweg tot ca. 12.000 m2 bvo retailruimten als uitbreiding van de woonboulevard.

Daarnaast wordt er op maaiveld, direct voor de winkels, een parkeerveld gerealiseerd van circa 270 parkeerplaatsen. De omgevingsvergunning is inmiddels onherroepelijk. De start van de bouw van het complex is gepland in het eerste kwartaal van 2015.

Retailpark Den Bosch / BVR wordt aan de commerciële kant door WPM ondersteund, waarbij WPM Verhuur en Relocatie/WPM Development de coördinatie en begeleiding van de verhuur van de beschikbare units verzorgt. De eerste units zijn reeds verhuurd.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/379/8/commerciele-begeleiding-door-wpm-bij-herontwikkeling-bedrijfspanden-balkweg-goudsmitstraat-den-bosch/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?