Annie Connect naar Campus Diemen-Zuid

0

Chalet Group biedt Annie Connect een nieuwe locatie van 1.255 m2 kantoorruimte in Campus Offices, op de succesvolle Campus Diemen-Zuid. De campus is direct gelegen aan het NS-/metrostation Diemen Zuid.

In het nieuwe callcenter in gebouw Campus Offices in Diemen kunnen ruim 150 werkplekken gecreëerd worden in flexibel in te richten ruimtes.

De Campus Diemen Zuid is in totaal 45.000 m2 groot en bestaat uit duizend studentenappartementen gecombineerd met veel faciliteiten zoals winkels, fitness en diverse horecagelegenheden. Annie Connect heeft voor gebouw Campus Offices gekozen vanwege de ligging en de faciliteiten in zowel het gebouw als de omgeving.

Activ Vastgoed adviseerde Annie Connect bij het gehele huisvestingsproces.

 

http://www.chaletgroup.nl/media/2598/20141024annie-connect-naar-campus-diemen.pdf

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?