WPM Retail begeleidt verhuur aan KiK Textilien in Musiskwartier in Arnhem

0

Begin november neemt KiK Textilien de sleutel in ontvangst van haar 8e winkel in Nederland. Naast vestigingen in Amsterdam, Bladel, Winterswijk, Groningen, Klazienaveen, Assen, en Zevenaar heeft KiK nu gekozen voor het Musiskwartier in Arnhem. De winkelruimte is gelegen aan de Walstraat 3-7. Het totale oppervlak van de winkel bedraagt ca. 471 m² b.v.o.

WPM Retail heeft deze transactie collegiaal met Strijbosch Thunnissen geïnitieerd en begeleid namens verhuurder Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

De Duitse formuleketen KiK staat voor betaalbare mode, non-food artikelen en huishoudelijke accessoires.

Het Musiskwartier biedt diverse (inter)nationale retailers zoals V&D, The Sting, H&M, Score, Schuurman Schoenen, T-Mobile, Rituals, Imaginarium, Siza Waar, Sacha Shoes en C&A. Het Musiskwartier beschikt over een parkeergarage van circa 750 parkeerplaatsen en maakt deel uit van het kernwinkelgebied van Arnhem-Centrum.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/378/8/wpm-retail-begeleidt-verhuur-aan-kik-textilien-in-musiskwartier-in-arnhem/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?