Westplan start bouw van 181 huurwoningen in Atlanta (Georgia)

0

Westplan is van start gegaan met de bouw van 181 nieuwe Class A huurwoningen in het centrum van Atlanta (Georgia). Naar verwachting zullen de eerste woningen in het 4e kwartaal van 2015 beschikbaar zijn voor huurders en zal het gehele gebouw in het 1e kwartaal van 2016 opgeleverd worden.

Met dit fonds investeren Westplan en Nederlandse particuliere investeerders in nieuw te bouwen appartementen, de verhuur hiervan aan Amerikaanse huurders én uiteindelijk de verkoop van het appartementencomplex aan een eindbelegger.

Het project is gelegen aan de 1390 Northside Drive aangrenzend aan de twee waterreservoirs van de “Atlanta Waterworks”, de zoetwatervoorziening van de stad. De bewoners van het complex zullen uitzicht hebben over de skyline van Atlanta.

Taco Ulrich, directeur Westplan Investors: “Wij zijn al 18 jaar actief in de stad Atlanta en kunnen via ons netwerk dit soort bijzondere binnenstedelijke locaties verkrijgen en ontwikkelen”.

Strategie
De strategie van Westplan is om haar huurwoningenportefeuille verder uit te breiden met investeringen in nieuw te bouwen appartementen in Georgia, Florida, Tennessee, Texas en North Carolina. De komende 12 maanden zal Westplan de verkoop van een groot aantal bestaande investeringen voortzetten.

 

http://www.westplan.nl/nieuws/281-181-nieuwe-huurwoningen

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?