vtwonen ontwerpt nieuwe Woonsfeer voor BAM

0

BAM Woningbouw presenteert in samenwerking met vtwonen een nieuwe Woonsfeer voor de BAM Wooncollectie. Een stoere, eigentijdse basis voor een woonklaar nieuwbouwhuis, waarbij alles – van de verf tot de vloeren, keukens en deuren – mixt en matcht.

Begin dit jaar ontwierp vtwonen de moderne architectuurstijl voor de BAM Wooncollectie, nu is er ook de vtwonen Woonsfeer: de zesde en nieuwste Woonsfeer binnen het woonklaarconcept Victor&Wonen. Daarmee geeft BAM de koper van een nieuwbouwwoning de mogelijkheid hun huis woonklaar op te laten leveren in een sfeer die bij hen past. De woning wordt ingedeeld naar de wensen van de klant en compleet afgewerkt: van de keuken en badkamer tot de vloeren en wanden. Door zelf te kiezen voor kleuren, vloeren, keukenfronten, grepen en meer, creëren kopers hun eigen unieke thuis. Nadat ze de sleutel hebben ontvangen, hoeven ze hun nieuwe huis alleen nog maar in te richten en kunnen ze er direct gaan wonen.

De nieuwe vtwonen Woonsfeer heeft die typisch basic vtwonen stijl – stoer en eigentijds – waarbij alles mixt en matcht. Van de verf, vloeren en keukens tot de deuren: alles is met elkaar te combineren. Daardoor kun je als consument je hoogstpersoonlijke vtwonen huis creëren.

Hoofdredacteur Carlein Kieboom van vtwonen: ‘vtwonen werkt samen met BAM om wonen nog leuker te maken. Je huis helemaal eigen maken zonder dat het veel tijd en energie kost; dát is wat je als koper wilt. Er is tegenwoordig zo veel keus als het aankomt op de basis van je huis, dat er bij consumenten behoefte is aan een gids op het gebied van wonen. Dat zijn wij. Met de vtwonen Woonsfeer hebben we alvast het voorwerk gedaan.’

Max Scherer, productmanager Victor&Wonen bij BAM Woningbouw: ‘Het afgelopen anderhalf jaar hebben we bewezen dat kopers van een nieuwbouwwoning dit product omarmen. De eerste woonklare woningen leveren we sinds deze zomer naar volle tevredenheid af. En samen met vtwonen sluiten we nu nog beter aan bij de woonbehoeften van de Nederlandse consument’.

De nieuwe vtwonen Woonsfeer wordt vanaf nu aangeboden bij alle nieuwe projecten van de BAM Wooncollectie voor nieuwbouw.

BAM Wooncollectie
De BAM Wooncollectie voor nieuwbouw is gebaseerd op de drie populairste architectuurstijlen (Oudhollands, jaren ‘30 en modern). Binnen elke stijl bestaan acht woningtypen. En voor ieder woningtype zijn er 6 verschillende Woonsferen. De BAM Wooncollectie voor nieuwbouw is het resultaat van vier jaar intensief onderzoek en ontwikkeld vanuit de behoeften van de consument. Daarvoor voerde BAM gesprekken met ruim 4.200 Nederlandse woonconsumenten. Zo is de BAM Wooncollectie geschikt voor iedere doelgroep.

 

http://www.bam.nl/pers/persberichten/vtwonen-ontwerpt-nieuwe-woonsfeer-voor-bam?vnc=1517d6c6239a1289466acacd96382d20&vnp=0

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?