Particuliere belegger koopt bedrijfsobject in Gouda

0

Een particuliere belegger heeft het bedrijfscomplex aan de Meridiaan 51-63 gekocht. Het object is gebouwd in 2001/2002 en bestaat uit circa 1.600 m² kantoorruimte en circa 2.800 m² bedrijfsruimte.

Het complex ligt op bedrijventerrein ‘Nieuwe Park-West’ op korte afstand van de A12 en A20. Het zeer hoogwaardige opleveringsniveau maakt het object tot een moderne en adequate kantoorruimte.

Recent werd circa 1.620 m² kantoor-/bedrijfsruimte langjarig verhuurd en werden twee lopende huurovereenkomsten verlengd. Op het moment van verkoop waren in het object zeven huurders gehuisvest. Koper neemt het object in portefeuille als eindbelegging. Momenteel is er nog circa 445 m² kantoorruimte beschikbaar voor verhuur.

De koper werd begeleid door Abram Makelaardij, die ook de verhuur van de nog beschikbare kantoorruimte zal verzorgen. De verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/particuliere-belegger-koopt-bedrijfsobject-in-gouda

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?