Start People gaat naar Flight Forum in Eindhoven

0

Merin verhuurt 1.100 m² kantoorruimte in Flight Forum 142 in Eindhoven aan Start People BV. In Nederland is Start People een van de grootste, toonaangevende dienstverleners op het gebied van flexibele arbeid. Als arbeidsmarktintermediair verleent Start People alle vormen van flexibele arbeid en uiteenlopende diensten op het gebied van human resources.

Start People is al gestart met de verbouwing van de ruimte. Dit jaar nog kunnen KPN, Equipe Zorgbedrijven en Merin hun nieuwe buren verwelkomen. Merin start in november met de verbouwing van het binnenplein van Flight Forum en creëert hier een dynamische plek met restaurant, inspirerende ontmoetingslounges en ruimte om te sporten.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=140&cHash=9302df5db8a19c068af042766c8476f0

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?