DTZ Zadelhoff breidt afdeling Retail Services uit

0

DTZ Zadelhoff heeft haar afdeling Retail Services uitgebreid naar in totaal veertien medewerkers. De afdeling houdt zich onder andere bezig met de winkelhuur- en verhuur voor retailers en beleggers (agency). Daarnaast bestaat een belangrijk deel van de activiteiten uit de aan- en verkoop van individuele winkels, supermarkten, winkelcentra en winkelportefeuilles (retail investments). Retail Services heeft zich bovendien gespecialiseerd in zogenaamde 303-huurherzieningstaxaties en huuroptimalisatievraagstukken.

Alexander de Jong (1981) heeft ruim acht jaar ervaring in winkelvastgoed en is vooral actief binnen het A-segment in Amsterdam. De afgelopen jaren was Alex onder andere werkzaam bij B&O Retail waar hij transacties heeft gedaan met diverse (inter)nationale winkelketens zoals H&M, Flying Tiger, Pandora en Labels Amsterdam. Bij DTZ Zadelhoff zal Alexander deel uitmaken van het agency team dat zich richt op (inter)nationale retailers in winkelcentra, winkelstraten in de grotere steden van Nederland en de landelijk opererende winkelbeleggers.

Stefan Jansen (1988) heeft de studies Bouwkunde en Architecture, Building en Planning afgerond. Tijdens zijn opleiding liep hij stage bij Redevco. Bij DTZ Zadelhoff is hij gestart als trainee ter ondersteuning van het investments team.

Sophie Meeuwissen (1991) is na afronding van haar studies Business Administration en Real Estate (Henley Business School) gestart in het team huurprijsoptimalisatie. Sophie heeft onder andere stage gelopen bij ontwikkelaar HIY Investments Group in Boston.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-nieuwsberichten/2014/q4-2014/nieuwsberichten-uit-het-vierde-kwartaal-van-2014/dtz-zadelhoff-breidt-afdeling-retail-services-uit

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?