ARCADIS rondt overnames Hyder en Callison af

0

ARCADIS, de leidende wereldwijd opererende ontwerp- en adviesorganisatie op het gebied van de natuurlijke en gebouwde omgeving, heeft de overnames van Hyder en Callison afgerond. Deze stap betekent dat ARCADIS nu een echt wereldwijde positie heeft en kan nu oplossingen voor klanten leveren in zes van de zeven continenten, inclusief Australië. Bovendien voegt ARCADIS een aantal iconische projecten toe aan het portfolio.

Bij Hyder werken 4.600 mensen in de ontwerp- en engineering consultancybranche. Het bedrijf heeft vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland het Midden-Oosten, Azië en Australië. Callison heeft 1000 medewerkers en is actief in de achitectuur en interieurontwerp. Het bedrijf heeft vestigingen in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten, China, Europa en Mexico.

Beide overnames tellen meer dan 500 miljoen euro aan bij ARCADIS, waarmee de bruto jaaromzet groeit naar ongeveer 3 miljard euro. Er werken nu meer dan 28.000 medewerkers over de hele wereld bij ARCADIS.

 

http://www.arcadis.nl/pers/ARCADIS_rondt_overnames_Hyder_en_Callison_af.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?