KOG Kraftverkehr en Schmidt Transport huren op industrieterrein Celle

0

Hanzevast Real Estate I CV heeft huurcontracten afgesloten met KOG Kraftverkehr Osthannover GmbH en Schmidt Transport. De overeenkomsten zijn gesloten voor meerjarige periodes en betreffen ca. 2650 m2 opslagruimte voor KOG en ca. 2000 m2 opslagruimte voor Schmidt. De hallen liggen aan de Dasselbrucherstrasse 50 te Celle, Duitsland.

Hanzevast Real Estate 1 CV is eigenaar van diverse hallen op het industrieterrein in Celle. Mede door deze transacties zijn de hallen vrijwel volledig verhuurd. Daan Koopmans, mede verantwoordelijk voor de Duitse portefeuille van Hanzevast, merkt bij de verhuurtransacties dat de Duitse economie beter is dan de Nederlandse. ‘Deze meerjarige verbintenissen met bedrijven in de transport en distributie sector zijn natuurlijk een goed teken’ aldus Koopmans.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/kog-kraftverkehr-en-schmidt-transport-huren-op-industrieterrein-celle

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?