NAM gunt herstel aardbevingsschade aan ‘Centrum voor Veilig Wonen’

0

Van Wijnen maakt deel uit van de nieuwe organisatie voor aardbevingsschade en bouwkundig versterken en verduurzamen in Noordoost-Groningen.

Op woensdag 15 oktober 2014 heeft de NAM voor het aansturen van het herstellen van aardbevingsschade, bouwkundig versterken en het verduurzamen van woningen in het aardbevingsgebied in Noordoost-Groningen een overeenkomst getekend met de nieuwe organisatie genaamd ‘Centrum voor Veilig Wonen’. ‘Centrum voor Veilig Wonen’ wordt gevormd door specialist in schadeafhandeling CED, Ingenieursbureau Arcadis en strategisch partner OWS. OWS is een samenwerking van de regionaal verankerde bouwondernemingen Van Wijnen, Oosterhof Holman en SealTeq. Deze unieke samenwerking van Noordelijke bouwbedrijven is in staat de aanwezige innovatiekracht te bundelen en te laten groeien. De partners kennen de bewoners en het gebied. OWS geeft het ‘Centrum voor Veilig Wonen’ de slagkracht om de regionale bouwsector snel en adequaat te bereiken, te mobiliseren en in te zetten.

Voor de nieuwe organisatie staan het borgen van een veilige woonomgeving, het ontzorgen van de bewoners en het sturen op bewonerstevredenheid bij de uitvoering van het herstellen van schade en versterkingswerkzaamheden voorop. De werkzaamheden worden met de nieuwe organisatie op afstand van de NAM geplaatst en de organisatie krijgt onafhankelijk toezicht.

De opdracht is zeer passend bij de ontwikkelingen van Van Wijnen van vandaag de dag, waarin leefomgevingen steeds vaker centraal staan.

 

http://www.vanwijnen.nl/actueel/bouwnieuws/NAM-gunt-herstel-aardbevingsschade-aan-Van-Wijnen.html?id=1722

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?