Cosco Container Lines verlengt huurovereenkomst in Weena 200 te Rotterdam

0

Cosco Container Lines (Netherlands) B.V. verlengt haar huurovereenkomst in gebouw Weena 200 te Rotterdam met 10 jaar. In totaal huurt Cosco 1.811 m² kantoorruimte op de 8e verdieping. Deze langjarige huurverlenging is wederom een bevestiging dat het Rotterdam Central District sinds de opening van het nieuwe Rotterdamse Centraal Station zich tot een steeds sterkere kantoorlocatie ontwikkelt.

Cosco Container Lines is wereldwijd één van de vijf grootste containervervoerders met eigen schepen en containers. Het bedrijf is vertegenwoordigd in alle belangrijke wereldhavens en speelt een belangrijke rol in de ladingstroom tussen met name Azië en Europa.

JLL begeleidde de eigenaar bij de totstandkoming van deze huurverlenging. JLL en De Mik Bedrijfshuisvesting hebben de gezamenlijke opdracht voor de verhuur van de leegstaande ruimte in het gebouw.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/698/cosco-container-lines-verlengt-huurovereenkomst

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?