Test & Measurement Solutions bv koopt bedrijfsobject in Arnhem

0

Test & Measurement Solutions bv heeft het bedrijfsobject aan de Hazenkamp 30 op het bedrijventerrein Rijkerswoerd in Arnhem gekocht. Het object uit 2002 beschikt over bedrijfsruimte van circa 1.000 m² en kantoorruimte van circa 700 m². Ook is er een royaal buitenterrein aanwezig.

Test & Measurement Solutions bv creëert technologische hulpmiddelen en oplossingen die bijdragen aan het realiseren van kwaliteitsnormen voor producten en productieprocessen. Het bedrijf werkt aan op maat gemaakte inspectie-, test-, meet- en precisieassemblagesystemen voor klanten over de hele wereld.

De koper werd begeleid door Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis. De verkoper, een particuliere eigenaar, werd bij de transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/test-measurement-solutions-koopt-bedrijfsobject-in-arnhem?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?