Chalet Group realiseert Bodyfashion Floor

0

In de Fashion Dome te Almere realiseert Chalet Group de Bodyfashion Floor voor ondermodemerken uit het hogere segment. Chalet Group heeft al met elf ondernemers een overeenkomst gesloten, zodat ruim 1.000 m2 voor meerdere jaren is verhuurd tegen marktconforme condities. Onder de nieuwe klanten zijn merken als Aubade, Cyell, Beschlife, Lise Charmel en BAKU.

‘In Fashion Dome hebben wij de ideale partner gevonden voor het realiseren van onze droom, een eigen belevingswereld voor onze Bodyfashionmerken uit het hogere segment’, aldus Jurgen van Abeelen, namens het consortium van ondernemers uit de Bodyfashion.

De Fashion Dome is een business to business fashion center met brand stores en shop-in-shopconcepten. Er worden vier tot twaalf collecties per jaar gepresenteerd. De klanten tonen hun laatste collecties in permanente showrooms.

Bij het huisvesten van de nieuwe klant is Chalet Group geadviseerd door PETAS Real Estate uit Amsterdam.

 

http://www.chaletgroup.nl/media/2591/20141015chalet-group-realiseert-bodyfashion-floor.pdf

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?