Start bouw appartementencomplex in Breda

0

Eind oktober start Dura Vermeer Bouw Rosmalen BV met de bouw van een appartementencomplex met 69 vrijesectorhuurwoningen in de woonwijk IJpelaar in Breda-Zuidoost. De 69 appartementen zijn gekocht door Amvest Investment Management namens Aegon. Aegon neemt de woningen in haar beleggingsportefeuille op.

Het appartementencomplex is gesitueerd in het groene IJpelaar Park naast het nieuwe zorgcentrum De IJpelaar. Het zorgcentrum heeft gemeenschappelijke voorzieningen zoals een restaurant, dagopvang, winkels, fitnessruimte, kapsalon, huisarts en fysiotherapie. De mooie locatie en de aanvullende voorzieningen in het naastgelegen zorgcentrum maken wonen in dit complex aantrekkelijk voor ouderen.

De 69 appartementen zijn verdeeld over 6 bouwlagen. Onder het complex komt een parkeergarage met 25 plaatsen en extra parkeerplekken op maaiveld. Het gebouw maakt deel uit van een serie van vijf nieuwe woongebouwen, waarvan enkele reeds zijn voltooid. De oplevering staat gepland voor december 2015.

Het gebouw is een ontwikkeling van Dura Vermeer Bouw Rosmalen.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/start-bouw-appartementencomplex-breda/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?