ABN AMRO Commercial Finance verlengt huurovereenkomst in Den Bosch

0

Merin verlengt de huurovereenkomst met ABN AMRO Commercial Finance voor 5.000 m² kantoorruimte aan de Hambakenwetering 2 in Den Bosch. Samen met ABN AMRO Commercial Finance heeft Merin een renovatieplan gemaakt waarbij alle wensen van de gebruiker worden uitgevoerd en Merin haar duurzaamheidsambitie kan waarmaken waarmaken.

De gevel en klimaatinstallaties zijn vervangen en hiermee kan Merin weer een groen energielabel B toevoegen aan de portefeuille. Het volledige inbouwpakket wordt vervangen en er komt een restaurant. De ruimte verandert van een ouderwets cellenkantoor naar een moderne, open werkplek voor flexibel werken.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=139&cHash=eaa73b6c56cd001150f343e42dc7d735

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?