Vivare huurt op de Meander 825 te Arnhem

0

Wooncorporatie Stichting Vivare en Credit Suisse Asset Management Immobilien Kapitalanlagegesellschaft mbH hebben overeenstemming bereikt over een huurovereenkomst voor circa 3.000 m² kantoorruimte (plus circa 700m² tijdelijke ruimte) inclusief parkeerplaatsen in het kantoorgebouw gelegen aan de Meander 825 te Arnhem . Het gebouw zal door Vivare in gebruik worden genomen als het nieuwe kantoor voor al haar medewerkers na de consolidatie van de huidige zes vestigingen in Arnhem en omstreken op één locatie.

BENK. Vastgoed behartigde de belangen van de verhuurder, Credit Suisse. Het Asset Management wordt verzorgd door Colliers.

Huurder Stichting Vivare is bij het zoekproces naar het nieuwe kantoor en bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door vastgoedadviseur JLL.

 

http://www.jll.nl/netherlands/nl-nl/nieuws/696/vivare-sluit-huurovereenkomst-op-de-meander-825-te-arnhem

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?