Timpaan start bouw 7 nieuwbouwprojecten

0

Projectontwikkelaar Timpaan uit Rijsenhout heeft onlangs besloten te starten met de uitvoering van 7 nieuwbouwprojecten in de gemeenten Alkmaar, Lisse, Haarlemmermeer, Nijkerk, Aalsmeer, Bodegraven-Reeuwijk en Utrecht. De verkoop van de projecten verloopt zo voorspoedig dat het startsein kan worden gegeven voor de bouw van desbetreffende projecten.

Jaap Zwart, algemeen directeur van Timpaan, is verheugd over de voortgang op de projecten: “Het is goed om te zien dat, na de afgelopen moeilijke jaren in de sector, het herstel van de woningmarkt ook doorzet in de nieuwbouwprojecten.”

In april van dit jaar startte aannemer Bot Bouw met de bouw van 36 luxe appartementen in het project BergeVeste te Alkmaar. Terwijl de bouw daarvan gestaag vordert is op 19 september jl. ook gestart met de bouw van de 12 stijlvolle stadswoningen. Hierdoor kunnen de appartementen en de eengezinswoningen in dezelfde bouwstroom worden gerealiseerd.

In het landelijk gebied van Lisse herontwikkelt Timpaan het erf van de voorheen monumentale boerderij Achterduin tot 3 riante woonkavels. Civiel aannemer AW Groep is in de zomer gestart met de sanering en het bouwrijp maken van de kavels. Hierna kunnen particulieren hun droomvilla realiseren.

In Hoofddorp is na de zomervakantie gestart met het bouwrijp maken van het project Dahliahof. IBB Kondor zal hier binnenkort de eerste paal slaan van 11 startersappartementen, 6 twee-onder-een-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen.

In Nijkerk start Plegt-Vos op 13 oktober met de sloop van de Knopenfabriek om daar project Knoopjespark te realiseren. Medio december start de bouw van de 11 Timpaan comfortwoningen, 12 stijlappartementen, 11 herenhuizen en 15 startersappartementen.

Op 23 oktober start Slokker Bouw met 30 startersappartementen in het project Dorpshaven-Zuid in Aalsmeer. Alle woningen zijn reeds verkocht. In een latere fase van het project wordt nog een vergelijkbaar appartementengebouw ontwikkeld.

In het project Slingerak in De Meern, dat in juni van dit jaar in verkoop ging, is inmiddels 92% verkocht. De aannemer Vergeer Bouw zal de bouw daar in het 4e kwartaal starten. Het project bestaat uit 28 Timpaan Verandawoningen® voor starters en 12 vrije sectorwoningen.

In Reeuwijk-Brug gaat in het 4e kwartaal de realisatie van het project Nieuw Westveen van start. Aannemer BAM Den Haag zal de bouw starten van de 31 grondgebonden woningen uit de BAM Wooncollectie. De 22 huurappartementen voor senioren, die Timpaan in opdracht van WBV Reeuwijk ontwikkelt, wordt gerealiseerd door Bouwcombinatie Westveen bestaande uit Goudriaan-Jongerius en Vergeer Bouw.

 

http://www.timpaan.nl/actueel/persbericht-timpaan-start-bouw-7-nieuwbouwprojecten

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?