Nieuwe commissarissen bij Eigen Haard

0

De Raad van Commissarissen van Woningstichting Eigen Haard heeft op 25 september twee nieuwe commissarissen benoemd; Yvonne Wilders (51) en Huib de Kanter (51).

De vacatures in de RvC zijn ontstaan na het tussentijdse vertrek van Nicoly Vermeulen eerder dit jaar en het aftreden van Dennis Raithel – volgens het huidige aftreedschema – aan het eind van 2014.

Huib de Kanter is per 1 oktober toegetreden tot de Raad van Commissarissen. Hij is managing director bij TMF (internationale financieel administratieve dienstverlening) en daarmee eindverantwoordelijk voor TMF Netherlands.

Yvonne Wilders is bestuurder van het Spaarne ziekenhuis en het Kennemer Gasthuis en treedt op 1 december toe tot de RvC van Eigen Haard. Als eindverantwoordelijke voor de vastgoedportefeuille heeft zij veel contact met de gemeente en voert zij de strategische discussie over de huisvesting. Beide ziekenhuizen fuseren juridisch op 22 maart 2015.

Ook in de auditcommissie
Beide commissarissen nemen ook zitting in de Auditcommissie.

Voorzitter Raad van Commissarissen Eigen Haard
Het voorzitterschap van de RvC wijzigt per 1 januari 2015. Eind dit jaar treedt de huidige voorzitter Frans van der Minne af. Rob Slot neemt de voorzittershamer overnemen.

 

http://www.eigenhaard.nl/eigen-haard/nieuws/2014/nieuwe-commissarissen

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?