Bouwbeslissing volgende fase De Oevers

0

De bouw van de eerste fase van De Oevers is in volle gang. De 44 woningen, waarvoor eind april van dit jaar de feestelijke eerste paal werd geslagen, zijn inmiddels wind- en waterdicht en de afbouwwerkzaamheden zijn gestart. De eerste woningen zijn nu steigervrij, waardoor het gevarieerde gevelbeeld steeds beter zichtbaar wordt.

De verkoop van de tweede fase verloopt voorspoedig. Daarom is de bouwbeslissing genomen voor de realisatie van appartementengebouw Brigantijn en 13 woningen van het type Stern (blok 7 voor de ingewijden). De bouw van de grondgebonden woningen start binnenkort; de bouw van 18 appartementen in de Brigantijn start later in verband het vergunningtraject dat nog doorlopen moet worden.

Deze successen hebben Hoorne Vastgoed en Heembouw Ontwikkeling, de ontwikkelaars van het plan De Oevers, doen besluiten te starten met de voorbereidingen van de volgende fase.

Uiteindelijk zullen er 292 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.750 m² bvo. Overigens is er zowel in fase 1 als in fase 2 nog een aantal woningen beschikbaar.

 

http://www.heembouw.nl/nieuws/bouwbeslissing-volgende-fase-de-oevers.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?