Uitbreiding directie Camelot Europe in Nederland

0

De groei van de omzet als de verdere professionalisering van leegstandbeheerder Camelot Europe maken een uitbreiding van de directie noodzakelijk. COO Remco van Olst benoemt per 9 oktober 2014 twee directeuren, afkomstig uit de eigen gelederen, die samen de directie gaan voeren over Camelot Nederland. De zes kantoren in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam, Heerlen en Zwolle zullen aan dit tweetal gaan rapporteren.

Dennis Elfferich (1971) zal als operationeel directeur verantwoordelijk zijn voor het aansturen van de teams beheer, bewonerszaken, technische dienst en onderhoud. Dennis heeft een achtergrond in de beveiliging en bij defensie. Hij zal zich vooral richten op het verder verbeteren van de kwaliteit van de dienstverlening. “Tevreden bewoners en opdrachtgevers, daar doen we het voor.”

Richard de Roo (1968) zal als commercieel directeur de sales en account teams aansturen. Richard heeft jarenlange ervaring in de verkoop van totaaloplossingen aan overheden en grote bedrijven. Zijn doel is innovaties in leegstandbeheer en -ontwikkeling zo in te zetten dat het rendement van opdrachtgevers wordt geoptimaliseerd en de risico’s worden geminimaliseerd. “Leegstand is het begin van een reis naar nieuwe en tijdelijke gebruiksmogelijkheden van een pand.”

Elk kantoor heeft een eigen operationeel en commercieel team, die samen de klanten in haar regio optimaal bedienen. Nationaal worden de kantoren ondersteund door de teams kwaliteit, training, marketing, financiën en ICT. “Ons doel is onze klanten te begeleiden tijdens het uitdagende traject van leegstand naar volstand. Met deze organisatie wijziging zijn we klaar voor de toekomst,” aldus Remco van Olst.

 

http://nl.cameloteurope.com/4/0/nieuws/uitbreiding-directie-camelot-europe-in-nederland.html&nid=1258

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?