Propertymanagement Prins en Keizer door WPM Offices

0

WPM Offices voert per 1 oktober 2014 het propertymanagement van het markante gebouw Prins en Keizer in Amsterdam in opdracht van de Duitse belegger HIH (Hamburgische Immobilien Handlung GmbH).
Prins en Keizer is de nieuwe naam van het zeer bekende voormalige ABN gebouw in de Amsterdamse binnenstad. Het gebouw bevindt zich tussen de Prinsengracht en Keizersgracht, aan de Vijzelstraat.

Prins en Keizer is herontwikkeld door Borghese Real Estate en is bijna gereed (momenteel in afbouwfase). De totale gevelwand heeft een veel transparanter karakter, doordat de huidige puien en zware borstweringen plaats hebben gemaakt voor reusachtige puien met glas van vloer tot plafond. Het gebruik van materialen, zoals natuursteen, de bijzondere plafonds en het zeer originele design dragen bij aan het streven naar de juiste ‘metropolitan’ atmosfeer zoals in Londen en New York. Hiermee is Prins en Keizer is een bijzonder hoogwaardig kantoorgebouw in de Amsterdamse binnenstad.

De verschillende kantoorvloeren zijn volledig verhuurd aan een vijftal huurders, te weten Randstad Nederland, Spaces Vijzelstraat, Stek Advocaten, MiCompany en Booking.com. De parkeergarage wordt geëxploiteerd door APCOA.

 

http://www.wpmgroep.nl/nieuws/377/8/propertymanagement-prins-en-keizer-door-wpm-offices/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?