Altera Vastgoed verkoopt vier complexen met 138 eengezinswoningen

0

Altera Vastgoed N.V. heeft 138 eengezinswoningen, verdeeld over vier complexen, verkocht. HofCapital heeft voor een dochtervennootschap 35 woningen in Oudenbosch aangekocht. Daelmans Vastgoed is de koper van 61 woningen in Steenbergen en 42 woningen in Deurne.

De verkoop draagt bij aan de portefeuilledoelstellingen van Altera gericht op verjonging met focus op de Randstad en flankerende gebieden. De complexen zijn tegen boekwaarde verkocht, voor een totaalbedrag van 16,3 mln. euro. Colliers International en Vb&t Groep hebben het verkoopproces voor Altera begeleid.

 

http://www.alteravastgoed.nl/nieuws/1152/altera-vastgoed-verkoopt-vier-complexen-met-eengezinswoningen.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?