Valad Europe verkoopt drie kantoorpanden in Tilburg en verhuurt 10.000 m² kantoorruimte

0

Valad Europe, de toonaangevende investment manager in multi-let kantoor- en bedrijfsruimte, heeft drie kantoorpanden aan het Reitseplein 15 in Tilburg verkocht aan vastgoedonderneming Corpac BV. De verkoop volgde op een verlenging van een huurcontract met overheidsinstelling UWV, dat 7.580 vierkante meter kantoorruimte huurt in de panden.

Valad Europe sloot ook een nieuw huurcontract voor 2.515 vierkante meter kantoorruimte aan de Keesomstraat 28 – 32 in Ede met C.T.B Holding, een salarisadministratiebedrijf. Het betreffende kantoorpand meet in totaal 2.952 vierkante meter en heeft een uitstekende verbinding met Rotterdam en Duitsland door haar ligging nabij de A12.

Beide transactie werden afgesloten namens de Dutch Offices I & II portfolio’s, die Valad Europe managet sinds 2013. De portfolio’s bestaan uit zeven kantoorpanden in de Randstad, Groningen en ‘s-Hertogenbosch, met een totale oppervlakte van zo’n 40.000 vierkante meter.

Richard den Hartigh, Valad Europe’s Hoofd Asset Management Benelux: “Met de Dutch Offices I & II portfolio’s hebben wij een focus op het behouden en uitbreiden van de huidige cashflow. Wij zijn daar tot op heden in geslaagd door te zorgen voor een uitstekende relatie met bestaande huurders en door beschikbare ruimte te herpositioneren. De verhuur van de kantoorruimte aan de Keesomstraat is hier een goed voorbeeld van. Wij hebben de leegstand in het pand teruggebracht van 87% naar nul. We zullen ook assets verkopen als er zich een goede gelegenheid voordoet in termen van timing en prijs, zoals we dat ook hebben gedaan met de panden aan het Reitseplein na de verlenging van het huurcontract met het UWV.”

 

http://www.valad.nl/index.php/valad-nieuws/2014/117-valad-europe-verkoopt-drie-kantoorpanden-in-tilburg-en-verhuurt-10-000-vierkante-meter-kantoorruimte

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?