Bakker Bedrijfswagen Groep huurt bedrijfs-/kantoorruimte aan de Celsiusstraat 20 te Harderwijk

0

Van Herk Groep heeft overeenstemming met Bakker Bedrijfswagen Groep bereikt over een langjarige huurovereenkomst voor de bedrijfs-/kantoorruimte aan de Celsiusstraat 20 te Harderwijk. Met deze transactie is circa 4.810 m2 gemoeid, waarvan circa 1.935 m2 kantoor- en overige ruimten en circa 2.875 m2 buitenterrein.

Na het faillissement van Koops Furness NV, waartoe ook Daf-dealer Cosmo Trucks behoorde, heeft Daf Trucks NV/ Daf Nederland als nieuwe contractpartner Bakker Bedrijfswagen aangesteld in het verzorgingsgebied Gelderland en Flevoland.

De ruim 100 jaar jonge Bakker Groep bestaat naast Vastgoed voornamelijk uit een logistieke tak, Bakker Logistiek gevestigd in Zeewolde en een bedrijfswagen tak, de Bakker Bedrijfswagen Groep met een viertal bedrijfswagen dealervestigingen in centraal Nederland. De totale dienstverlening wordt gerealiseerd door circa 1100 gemotiveerde personeelsleden. De Bakker Logistiek Groep is een prominente speler op de markt van gespecialiseerde logistieke dienstverlening. De Bakker Bedrijfswagen Groep houdt zich bezig met de verkoop, reparatie en onderhoud, schadeherstel en verhuur van trekkende en getrokken bedrijfswagens, alsmede bestelwagens.

 

http://www.vanherkgroep.nl/nl/nieuws/bakker-bedrijfswagen-groep-huurt-bedrijfs-kantoorruimte-aan-de-celsiusstraat-20-te-harderwijk

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?