Westplan start bouw 310 huurwoningen

0

Westplan is onlangs gestart met de bouw van Aspire North Druid Hills Apartments in Atlanta (Georgia).

Naast 310 huurwoningen bestaat het appartementencomplex uit een clubhuis met zwembad, een fitnessruimte en vele andere voorzieningen voor de toekomstige huurders.

Het complex wordt gebouwd aan de Interstate 85 – één van de belangrijkste verkeerswegen van de stad Atlanta. Zichtbaarheid vanaf de weg is essentieel bij Amerikaanse huurwoningen.

Rob Carter, directeur kantoor VS: “Door de directe ligging aan North Druid Hills Road en de I-85 snelweg is deze locatie voor onze huurders gemakkelijk te bereiken en het verbindt de drie grootste business districten van Atlanta: Buckhead, Midtown en het Emory University complex.”

Aspire North Druid Hills is tot stand gekomen in samenwerking met een Nederlandse particuliere belegger en zal naar verwachting in het 2e kwartaal van 2016 worden opgeleverd.

Strategie
De strategie van Westplan is om haar huurwoningenportefeuille verder uit te breiden met investeringen in nieuw te bouwen appartementen in Georgia, Florida, Tennessee, Texas en North Carolina. De komende 12 maanden zal Westplan de verkoop van een groot aantal bestaande investeringen voortzetten.

 

http://www.westplan.nl/nieuws/271-westplan-start-bouw-310-huurwoningen

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?