Opening regionaal kantoor Witteveen+Bos in Dubai

0

Om de markt in Centraal-Azië en het Midden-Oosten optimaal te kunnen bedienen, opent ingenieurs- en adviesbureau Witteveen+Bos een regionaal kantoor in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten. In die regio’s ligt een grote opgave in het omgaan met waterschaarste, milieubelasting, transport, energie en snel groeiende steden. Het nieuwe regiokantoor zal zich daarom in eerste instantie richten op projecten op het gebied van energie, watertechnologie en milieu, havens en (kust)waterbouw en gebouwde omgeving. Ir. Wouter Bijman zal het kantoor in Dubai leiden.

Witteveen+Bos werkt al ruim vijftien jaar aan projecten in de regio Centraal-Azië en Midden-Oosten. Een belangrijke reden om voor Dubai te kiezen is de hoge dichtheid van bedrijven, de beschikbaarheid van kennis en personeel en de aanwezigheid van samenwerkingspartners. Het streven van Witteveen+Bos is om haar deskundigheid steeds meer in te vullen via de lokale arbeidsmarkt. Dubai biedt in dat opzicht goede mogelijkheden: een hoog opleidingsniveau en een goed klimaat qua rechtszekerheid en transparantie. Witteveen+Bos heeft de ambitie om de komende jaren in Dubai een sterk kantoor met enkele tientallen medewerkers op te zetten.

Wouter Bijman is in 2000 afgestudeerd aan de faculteit Civiele Techniek, TU Delft, en kwam in 2004 in dienst bij Witteveen+Bos. Hij werkt(e) aan vele internationale energie-, waterbouw- en havenprojecten. Tevens was hij van 2007 tot 2009 hoofd van het kantoor van Witteveen+Bos in Atyrau en van 2009 tot 2011 van het kantoor van Witteveen+Bos in Rotterdam.

 

http://www.witteveenbos.nl/nl/nieuws/bericht/50488-opening-regionaal-kantoor-witteveenbos-in-dubai-/newspage/1

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?