Annexum start uniek verhuurconcept

0

Beheerder Annexum start met een pilot van een nieuw verhuurconcept in winkelcentrum Almere Haven. Annexum gaat bezoekers van het winkelgebied betrekken bij de verhuur van winkelruimtes, door hen te laten stemmen over de nieuwe invulling. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen via www.mijnwinkelkeuze.nl. De pilot start per 3 oktober in het winkelcentrum Almere Haven aan de Brink 61 tegenover supermarkt Albert Heijn.

Verhuurconcept
Met een nieuwe verhuurstrategie gaat Annexum passanten inspraak geven in de verhuur van winkelruimtes. Hiertoe wordt de etalage van een lege winkelruimte voorzien van een sticker met mogelijke opties voor de invulling van de winkel. Aan de gebruikers van het winkelgebied wordt vervolgens de vraag ‘Welke winkel wilt u hier graag zien?’ gesteld. Door te kiezen voor een van de geboden winkelopties kunnen passanten stemmen op hun persoonlijke favoriet. Ook kan worden gestemd op een winkelformule naar eigen keuze. Het uitbrengen van de stem geschiedt middels een mobile telefoon of via de website www.mijnwinkelkeuze.nl. De resultaten van de actie worden gebruikt om potentiele huurders te enthousiasmeren om de desbetreffende winkel te huren. De stemresultaten zijn onderdeel van het marktonderzoek naar de wensen van de gebruikers. Om passanten te stimuleren hun stem uit te brengen wordt een mooie prijs ter beschikking gesteld. Deelnemers maken kans op €200 shoptegoed, te besteden in het winkelgebied Almere Haven.

Over Annexum
Annexum is een initiatiefnemer en verhuurder van vastgoedfondsen voor particuliere en institutionele beleggers. De portefeuille van Annexum omvat objecten in alle sectoren van de vastgoedmarkt, zoals kantoorpanden, winkels, hotels, supermarkten en congresruimten. Annexum is voortdurend op zoek naar onderscheidende manieren om haar projecten onder de aandacht te brengen bij huurders en bezoekers. Een van haar nieuwste initiatieven is het verhuurconcept mijnwinkelkeuze.nl. Dit concept is ontwikkeld in samenwerking met Thanz Communicatie.

 

http://www.annexum.nl/nl/Nieuws/Annexum-start-uniek-verhuurconcept

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?