Huurcontract voor 10 jaar met Bistum Munster

0

Namens verhuurder vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV heeft Hanzevast Germany overeenstemming bereikt met het Bistum Münster inzake een huurovereenkomst. De huurovereenkomst is overeengekomen voor een periode van 10 jaar en betreft circa 2.056 m² kantoorruimte in het gebouw aan de Johan Kraneweg te Münster.

Hanzevast real estate werd bij de verhuur bijgestaan door makelaarskantoor Busche & Czeranski uit Münster. Het Bistum werd bij de aanhuur geadviseerd door Homann Immobilien. In het gebouw zal de IT afdeling van het Bistum zich huis gaan vesten.

Vastgoedfonds Hanzevast Duitsland 1 CV bezit in totaal drie gebouwen. Naast het gebouw in Münster is het fonds eigenaar van gebouwen in Schwerte en Hamburg. Het gebouw in Schwerte is net als het gebouw in Münster volledig verhuurd, het gebouw in Hamburg kent een bezettingsgraad van 77%.

 

http://www.hanzevastcapital.nl/nieuws/huurcontract-voor-10-jaar-met-bistum-munster

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?