Grondtransactie Carnival afgerond

0

Op maandag 6 oktober 2014 hebben Carnival Corporation (’s werelds grootste cruisevaartbedrijf) en Amvest een grondtransactie van 2,75 ha afgerond in Almere DUIN. Hier komt Carnivals nieuwe state-of-the-art training center ‘CSMART’.

Vanaf begin 2016 zal Carnival jaarlijks 6500 kapiteins en (technische) officieren van cruiseschepen gaan opleiden vanuit deze nieuwe locatie. De vier ‘full mission bridge simulators’ en diverse machinekamer-simulatoren worden uitgerust met de nieuwste technieken en zullen directe werkgelegenheid bieden aan ca. 50 personen. Carnival denkt begin 2015 met de bouw van het training center te beginnen.

“Dit is een grote stap voorwaarts in de groeiende focus van Carnival op professionele maritieme trainingen voor alle tien scheepvaartlijnen die we wereldwijd voeren. We zijn onze huidige CSMART-vestiging in Almere nu snel aan het ontgroeien. De nieuwe vestiging biedt ons meer capaciteit, de nieuwste technologie en een prachtige werkomgeving”, zei Kapitein Hans Hederstrom, managing director van CSMART Almere.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/grondtransactie-carnival-afgerond/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?