Dolmans bouwt eerste bedrijfsruimte op Ruimte op Malkenschoten

0

Merin verkoopt het eerste kavel van 5.319 m² op Ruimte op Malkenschoten aan Dolmans. Ruimte op Malkenschoten is een 10 hectare groot bedrijventerrein, dichtbij de A1 aan de Oude Apeldoornseweg in Apeldoorn-Zuid. Merin herontwikkelt dit voormalig Philips terrein. Inmiddels is 30.000m² kantoorruimte gesloopt om ruimte te maken voor bedrijfsruimte. Een unieke kans voor logistieke bedrijven en ondernemers die hun eigen bedrijfsgebouw willen bouwen.

Het terrein van circa 10 hectare is goed te verkavelen. Het bedrijventerrein is verdeeld in diverse zones met een eigen prijsstelling. Op het andere deel van het terrein heeft Merin drie gebouwen laten staan en het terrein nieuw leven ingeblazen onder de naam FizzionParc. Twee van deze gebouwen zijn inmiddels volledig gerenoveerd. In Oak Building, op de grens van de twee parken, zijn vergaderfaciliteiten, een restaurant en een business center gecreëerd. Hier zijn sinds de renovatie al ruim 50 nieuwe bedrijven gevestigd.

Parkmanagement
Er is een beheervereniging opgericht voor parkmanagement. Ondernemers van Ruimte op Malkenschoten trekken gemeenschappelijk op en leveren een financiële bijdrage aan het parkmanagement. Dit parkmanagement richt zich op onderhoud van de openbare ruimte, bewegwijzering, beveiliging en schoonmaak.

Dolmans en Merin
Dolmans gaat op het kavel een bedrijfsgebouw bouwen voor Dolmans Calamiteiten Diensten en QBuild. Dolmans Calamiteiten Diensten is een servicegerichte organisatie die direct helpt na een calamiteit. Zij zorgen voor eerste noodhulp, reinigen en reconditioneren, droging en projectcoördinatie. Dolmans en Merin waren al partners. Dolmans verzorgt de schoonmaak in gebouwen van Merin in het Oosten van Nederland. Merin verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte 200 eigen gebouwen door heel Nederland. Dolmans is bij deze aankoop begeleid door Rijver Development uit IJsselstein. Het ontwerp en realisatie wordt gedaan door F5 Projectengroep ook uit IJsselstein.

 

http://merin.nl/over-merin/nieuws/nieuws-detail/?no_cache=1&tx_ttnews%5Btt_news%5D=138&cHash=f0a258a6d14c8b9d72fb54f92753484d

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?