Boatex sluit nieuw huurcontract met PTC in ‘De Brienenoord’

0

PTC huurt circa 580 m² op de achtste verdieping van kantoorgebouw De Brienenoord aan de Rivium 1e straat 81 in Capelle aan den IJssel.

Boatex is per 2013 eigenaar van De Brienenoord en heeft het gebouw grondig gerenoveerd. Zowel cosmetisch als technisch zijn de nodige investeringen gedaan, waardoor het gebouw de komende jaren weer een prima oplossing biedt aan de vastgoedvraagstukken van de moderne kantoorgebruiker.

PTC is een coöperatie van individuele binnenvaartschippers. Deze zijn door de krachten te bundelen in staat een compleet pakket logistieke diensten aan te bieden en uit te voeren.

Boatex Beheer bezit en beheert een kwalitatief hoogwaardige portefeuille van circa 100.000 m2 door heel Nederland. De organisatie koopt kantoorgebouwen op goede bereikbare locaties die zij vervolgens renoveert en moderniseert naar de eisen van deze tijd.

De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 5.430 m². Voor de verhuur is momenteel circa 2.000 m² beschikbaar, in units vanaf circa 200 m². Op de begane grond bevindt zich een moderne lounge voor gemeenschappelijk gebruik.

DTZ Zadelhoff is betrokken bij de verhuur van het gebouw De Brienenoord.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/boatex-sluit-nieuw-huurcontract-met-ptc-in-%E2%80%98de-brienenoord%E2%80%99?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?