Belvilla verhuist naar Eindhoven centrum

0

De @Leisure Group, waar Belvilla onderdeel van uitmaakt, heeft recent de halve 4e etage en de volledige 5e etage gehuurd in het kantoorgebouw aan de Oude Stadsgracht 1 te Eindhoven waar naast coöperatie DELA ook Start Uitzendbureau en Carlson Wagonlit zijn gevestigd. De in totaal circa 2.116 m² kantoorruimte zal na een ingrijpende verbouwing eind 2014 in gebruik worden genomen als nieuwe onderkomen voor Belvilla en het internationale customer service center van @Leisure. De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen en vakantieparken. @Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in meer dan 80 verschillende landen onder de merknamen Belvilla, EuroRelais, Ardennes Relais en Casamundo.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, adviseerde huurder bij haar zoektocht en bracht de transactie tot stand.

 

https://www.delavastgoed.nl/nieuws/artikel/belvilla-verhuist-naar-eindhoven-centrum/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?