OVG en MAB sluiten huurovereenkomst met Motion10 voor De Rotterdam

0

De Rotterdam cv, een samenwerkingsverband van OVG Real Estate en MAB Development, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Motion10. Het ICT-bedrijf huurt per 1 januari 2015 circa 1.150 m² op de 42e en hoogste verdieping in de oost toren van De Rotterdam aan de Wilhelminakade.

Sinds de oplevering eind november 2013 is De Rotterdam de nieuwste eyecatcher van de Nederlandse havenstad; drie transparante torens van 150 meter hoog die in de plint met elkaar verbonden zijn. Het gebouw heeft een multifunctioneel karakter waar kantoren, luxe appartementen, een NHow 4-sterren design hotel, horeca, ontspanningsmogelijkheden en culturele instellingen in zijn gevestigd. Deze combinatie van voorzieningen maken van De Rotterdam een ‘vertical city’.

Op dit moment is nog circa 16.000 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Naar verwachting is aan het einde van dit jaar circa 90% van het gebouw verhuurd.

Motion10 is begeleid door Switch Real Estate Consultants. De verhuurder werd in collegiale samenwerking met JLL, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/ovg-en-mab-sluiten-huurovereenkomst-met-motion10-voor-de-rotterdam?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?