Loyens & Loeff benoemt Marnix Weusten tot Global Director of Knowledge Management

0

Loyens & Loeff advocaten, belastingadviseurs en notarissen, heeft Marnix Weusten in dienst genomen als Global Director of Knowledge Management. Marnix Weusten wordt vanuit zijn rol verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en uitbouwen van kennisontwikkeling en kennismanagement binnen Loyens & Loeff.

Willem Jarigsma, Managing Partner Loyens & Loeff: ”Kennismanagement is een van de speerpunten van onze strategie en onze ambities op dit gebied hebben onze doorlopende aandacht. We beschikken over een schat aan juridische en fiscale kennis en aan de andere kant signaleren we bij onze cliënten een groeiende behoefte om op specifieke onderwerpen ondersteund te worden, bijvoorbeeld door kennistrainingen. Wij denken dat Marnix met zijn achtergrond uitstekend in staat zal zijn in te spelen op deze wensen van onze cliënten en de ambities binnen ons kantoor verder vorm te geven.”

Over Marnix Weusten
Marnix Weusten (1957) heeft Nederlands recht gestudeerd en daarnaast een promotie op het snijvlak van Kunstmatige Intelligentie en Recht afgerond. Na zijn studie was hij 14 jaar bij de Universiteit Utrecht werkzaam als researcher en Assistent Professor. In de afgelopen 14 jaar was hij bij Stibbe werkzaam als Head of Knowledge Management.

 

http://www.loyensloeff.com/nl-NL/News/PressReleases/Pages/MarnixWeusten.aspx

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?