Chalet Group sluit deal met ARROW

0

ARROW ECS betrekt de ruime werkplek van 1.160 m2 op de Elzenkade 1-3 te Houten. Na de recente uitbreiding van ARROW ECS is deze verhuizing een logische volgende stap.

Bart van Rheenen, Managing Director Benelux bij ARROW ECS: ‘’Ik ben al jaren verliefd op dit pand. Met de recente uitbreiding van ARROW ECS kon het natuurlijk niet anders dan dat wij naar Houten zouden verhuizen.’’ Chalet Group kan nu ook ARROW ECS onder haar klanten rekenen aan de Elzenkade te Houten. Het riante kantoorgebouw met creatieve uitstraling en speelse moderne inrichting sluit perfect aan op de persoonlijke behoeften van het bedrijf. De vele grote ramen waarover het pand beschikt zorgen voor een lichte en prettige werksfeer.

Eduard Schaepman, CEO Chalet Group: ‘’Bij ons staat de klant centraal. Wij willen communiceren met de klant, en geven de voorkeur aan het directe klantcontact. Deze samenwerking met ARROW ECS is hier het bewijs van. Door een goede reputatie bij onze zittende klant ARROW heeft deze relatie geleid tot het aanbrengen van de nieuwe klant.’’

Over Arrow
Arrow Enterprise Computing Solutions is een onderdeel van Arrow Electronins Inc. (NYSE: ARW), en is een wereldwijde Value Added Distributeur voor het professionele IT reseller-kanaal. Arrow ECS is gespecialiseerd in de levering van enterprise en mid-range automatiseringsproducten, diensten en oplossingen aan value added resellers, systeemintegratoren en ISV’s. Arrow ECS hanteert hierbij een unieke en innovatieve channel management strategie.

 

http://www.chaletgroup.nl/nieuws/chalet-group-sluit-deal-met-arrow/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?