Antea Group Sport realiseert Sportpark de Omzoom in Zaanstad

0

Antea Group Sport gaat de voorbereiding en realisatie van Sportpark de Omzoom in de gemeente Zaanstad verzorgen. Op het nieuwe complex worden vijf korfbalvelden, een honk- en softbalveld en een kunststof atletiekbaan op een zettingsvrije constructie aangelegd. Daarnaast is Antea Group Sport verantwoordelijk voor de aanleg van de parkeerterreinen en fietspaden, de beplanting en het meerjarig groot onderhoud.

De gunning heeft op basis van Best Value Procurement plaatsgevonden, met kwaliteit en prijs als selectiecriteria. Op beide punten behaalde Antea Group Sport de hoogste score. De afgelopen weken is in samenwerking met de opdrachtgever het projectplan en het definitief ontwerp verder uitgewerkt.

Op vrijdag 3 oktober is het contract ondertekend. Voor Antea Group Sport een prachtige uitdaging om op basis van onze kwaliteiten en ervaringen een sportpark te realiseren dat volledig voldoet aan de wensen van de opdrachtgever en gebruikers. Het sportpark wordt in het voorjaar van 2016 opgeleverd.

 

http://nl.anteagroup.com/nieuws/antea-group-sport-realiseert-sportpark-de-omzoom-zaanstad

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?