Amvest maakt nieuw stuk stad na vertrek Albeton

0

Aan de Ankerweg in Amsterdam Westpoort is op 27 september 2014 de nieuwe betonmortelcentrale van Albeton opgeleverd. Op de vrijgekomen locatie aan de Cruquiusweg in Amsterdam start ontwikkelaar en fondsmanager Amvest volgend jaar met de bouw van ruim 200 appartementen en met de bouw van bedrijfsruimten.

Dit is de eerste fase van de transformatie van het Cruquiusgebied tot een levendig en duurzaam woon-, werk- en recreatiegebied. In totaal worden er in dit deel van Cruquius circa 580 woningen gerealiseerd.

De nieuwe betonmortelcentrale, één van de modernste van Nederland, heeft drie mengers zodat flexibel kan worden ingespeeld op de vraag van de klant en is stiller, energiezuiniger en duurzamer. In november 2013 startte de bouw en juli van dit jaar vond de verhuizing vanaf de Cruquiusweg plaats.

De nieuwe betonmortelcentrale is gerealiseerd door M.J. de Nijs & Zonen B.V. uit Warmenhuizen, Rotonde International B.V. uit Delden en Ingenieursbureau Van Rossum uit Amsterdam.

 

http://www.amvest.nl/nieuws/amvest-maakt-nieuw-stuk-stad-na-vertrek-albeton/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?