Nieuwe projectontwikkelaar voor Synchroon

0

Vanwege groei van onze portefeuille, is Dennis van Hunen aangesteld als projectontwikkelaar. Dennis gaat zich met name toeleggen op twee grote gebiedsontwikkelingen van Synchroon: Stappegoor in Tilburg en Waterfront in Harderwijk.

Afgelopen 8 jaar heeft Dennis van Hunen bij Bouwfonds Ontwikkeling gewerkt in de functie van Senior Gebiedseconoom. Naast dat hij zich heeft ingezet voor meerdere projecten in de regio Zuid-Holland, heeft hij zich bij Bouwfonds reeds ingezet voor het project Stappegoor; een samenwerking tussen Synchroon en Bouwfonds.

De samenstelling van het team Projectontwikkelaars is per 1 oktober als volgt: Margriet Huisman, Erik Meijer, Arend Heijs, Arie de Vos, Casper Grondel, Adri Nomen, René de Wit, Coen van Oudheusden, Dennis van Hunen en Henri van Dam (adjunct-directeur).

 

http://www.synchroon.nl/nieuwe-projectontwikkelaar-voor-synchroon/

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?