Kempen Capital Management introduceert Kempen (Lux) Global Property Fund

0

Kempen Capital Management (‘KCM’) kondigt de lancering van een nieuw beleggingsfonds aan: Kempen (Lux) Global Property Fund.

Per 1 oktober 2014 is het Kempen (Lux) European Property Fund omgezet in het Kempen (Lux) Global Property Fund, dat wereldwijd belegt in beursgenoteerde vastgoedaandelen.

Hiermee biedt KCM een nieuwe mogelijkheid om wereldwijd te beleggen in een beleggingscategorie die sinds jaar en dag tot de niches van Kempen behoort: beursgenoteerd vastgoed. Via een innovatief beleggingsproces wordt op een efficiënte manier wereldwijd gebruikgemaakt van data vendors. Op deze manier beheert het team vanuit Amsterdam een wereldwijd gespreide portefeuille met de meest aantrekkelijke beursgenoteerde vastgoedaandelen.

Portfoliomanager Matthijs Storm: ‘De afgelopen drie jaar hebben wij als
vastgoedteam hard gewerkt aan een vernieuwende en baanbrekende methode om te beleggen in vastgoedaandelen. Als eerste partij in onze industrie zijn wij vanaf één centrale locatie in staat om via een bottom-up aanpak wereldwijd in vastgoedaandelen te beleggen. Dit is mogelijk dankzij de technologische mogelijkheden die ons vandaag de dag ter beschikking staan en de investeringen die wij gedaan hebben in onze systemen en ons team.’

 

http://www.kempen.nl/over_kempen.aspx?id=35604

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?