Prologis koopt 42.300 m2 distributieruimte in Born

0

Prologis heeft circa 42.300 m2 warehouse gekocht op de locatie Holtum Noordweg in Born. Prologis heeft in Born al 58.000 m2 vastgoed in bezit in Born (DC1). Daar komt nu circa 42.300 m2 aan hoogwaardige distributieruimte bij.

De locatie heeft een strategische ligging door de nabijheid van een grote rail- en barge-terminal en is inmiddels vrijwel volledig verhuurd aan logistieke dienstverleners. Met de acquisitie wordt de positie van Prologis in Born aanzienlijk versterkt.

De stappen die Prologis in Born zet passen in de lijn van de focus op investeringen in strategische locaties met moderne, hoogwaardige distributiecentra. Prologis heeft het object gekocht namens het door haar beheerde fonds Prologis European Logistics Partners (PELP).

Prologis werd geadviseerd door Clifford Chance. De verkopende partij, PLC Born Holding, werd in juridische samenwerking met Loyens & Loeff, geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q4-2014/transactieberichten-uit-het-vierde-kwartaal/prologis-koopt-42300-m2-distributieruimte-in-born?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?