Chalet Group gaat verder met FIOD

0

Het Rijksvastgoedbedrijf heeft de huurovereenkomst voor FIOD in het Da Vinci kantoorgebouw van ca. 3000 m2 verlengd. Het gebouw is gelegen aan de Noordzeelaan te Zwolle. Chalet Group levert een mooie, flexibele werkplek met de passende combinatie van vastgoed en aanvullende services.

Het Rijksvastgoedbedrijf geeft aan op basis van de kwaliteit van het pand en de marktconforme prijs de huurovereenkomst voor FIOD te hebben verlengd en uitgebreid. Chalet Group heeft, in nauwe samenwerking met het Rijksvastgoedbedrijf, ingespeeld op de persoonlijke behoeften van FIOD. Het resultaat is een passend concept in een kwalitatief goed pand. Het kantoorgebouw Da Vinci, van circa 3000 m2, is gelegen aan de Noordzeelaan te Zwolle. Het pand is voorzien van Label A, dit was mede een eis van het Rijksvastgoedbedrijf. Met de verlenging van de 1872 m2, en tevens een uitbreiding van 503 m2, is het Da Vinci gebouw op dit moment volledig verhuurd.

Eduard Schaepman, CEO van Chalet Group: ‘Chalet Group is een vastgoedonderneming die ronde concepten aanbiedt aan klanten. Wij praten dan ook niet over huurders, maar over klanten. Onze relatie met de klant is een lange termijn relatie, zoals nu blijkt met onze klant FIOD. Deze samenwerking is een samenwerking welke wij koesteren.’

 

http://www.chaletgroup.nl/media/2583/20141001chalet-group-doet-goede-zaken-met-de-fiod.pdf

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?