Fletcher Hotel Group huurt Trivium Hotel in Etten-Leur

0

Het hotel in het Triviumgebouw van ROC West-Brabant is langjarig verhuurd aan de Fletcher Hotel Group. Het hotel ligt op een prominente locatie, centraal in West-Brabant, langs de snelweg A58 bij Etten‐Leur.

Het Trivium hotel, bestaande uit 72 kamers, brasserie, restaurant, wellness en zalencentrum kwam na het faillissement van de vorige huurder beschikbaar. Nadat met meerdere hotelkandidaten is gesproken, besloot de eigenaar een langjarige huurovereenkomst te sluiten met de Fletcher Hotel Group. Op 1 oktober aanstaande opent het hotel opnieuw haar deuren onder de naam Fletcher Hotel Trvium.

Fletcher Hotel Group, opgericht door Chris Luken, bestaat uit 65 hotels binnen het 3- en 4-sterrensegment die zich richten op de zakelijke- en leisure markt. Naast Etten-Leur heeft Flecher in Brabant hotels in Bergen op Zoom, Reusel, Oisterwijk, Vlijmen en in Rosmalen.

De huurder werd begeleid door Van de Weerd Horecmakelaardij. De eigenaar van het hotel, ROC West Brabant, werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/fletcher-hotel-group-huurt-trivium-hotel-in-etten-leur?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?