Donna Li opent nieuwe vestiging in Eindhoven

0

Donna Li, een formule in damesmode en accessoires, heeft het winkelpand op een top locatie aan de Rechtestraat 19 in Eindhoven gehuurd.

De winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 111 m² -verdeeld over drie bouwlagen- en is gehuurd van een particuliere belegger. Met deze winkel opent Donna Li haar derde vestiging in Nederland, in navolging op de winkels in Utrecht en Breda. Deze transactie ligt in lijn met de verdere expansie van Donna Li.

Donna Li werd bij deze transactie geadviseerd door DTZ Zadelhoff.

 

http://www.dtz.nl/nl/over-dtz-zadelhoff/nieuws-en-agenda/overzicht-transactieberichten/2014/q3-2014/transactieberichten-uit-het-derde-kwartaal/donna-li-opent-nieuwe-vestiging-in-eindhoven?page=1&region=

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?