Annexum verhuurt aan Blokker Holding in Amsterdam

0

Annexum sloot onlangs voor één van haar gesloten fondsen een langjarige huurovereenkomst met Blokkker Holding. Het betreft een kantoorruimte van circa 2.200 m² alsmede 52 parkeerplaatsen aan de Hessenbergweg in Amsterdam Zuid- Oost. Blokker zal naar deze nieuwe locatie al haar Larense activiteiten samen met de afdeling e-commerce verhuizen zodat haar beoogde groei voor langere termijn kan worden opgevangen. Namens de verhuurder Annexum heeft Allington Real Estate Advisors de belangen in samenwerking met HB Capital deze transactie met succes behartigd. Mede dankzij deze transactie kan gezegd worden dat de positieve trend, die gaande is in het kantorengebied Amsterdam Zuidoost, wordt voortgezet.

Over Blokker Holding
Het Nederlandse familiebedrijf Blokker Holding is een internationaal detailhandels- en groothandelsconcern actief in de sectoren Huishoud, Speelgoed en Wonen & Tuin. Met 16 winkelformules in 12 landen, bijna 26.000 medewerkers en 436 franchisevestigingen hebben zij in het boekjaar 2012/13 een jaaromzet van € 2,6 miljard gerealiseerd. Tot het bedrijf behoren de huishoudwinkelketens Blokker, Marskramer, Novy, Cook&Co, Casa, Xenos, Big Bazar en Budget, de speelgoedketens Bart Smit, Intertoys en Maxi Toys, Tuincentrum Overvecht, Diervoordeel en de woonwinkel Leen Bakker en de groothandels Trend Center en Elektroblok. De belangrijkste markten zijn Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

 

http://www.annexum.nl/nl/Nieuws/Blokker-Holding-verlaat-Laren-voor-nieuw-hoofdkantoor-in-Amsterdam-Zuidoost

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?