VTG Deutschland GmbH huurt 438 m2 kantoorruimte in Port City II

0

VTG Deutschland heeft onlangs een langdurige huurovereenkomst afgesloten inzake de huur van circa 438 m2 kantoorruimte gelegen op de 3e verdieping van Port City II, aan de Waalhaven Zuidzijde te Rotterdam.

VTG is een beurs genoteerde organisatie welke gedurende haar 63 jarig bestaan actief is op het gebied van railtransport en logistiek. VTG bezit een vloot van circa 52.700 wagons en is daarmee een van de grootste Europese spelers.

Eerder kozen bedrijven als Evergreen, Kloosterboer, Share Logistics, FedEx, Deltalinqs, Otex Delta en Rotterdam Port Promotion Council reeds voor dit hoogwaardige kantoorgebouw in de Waalhaven. Het kantoorgebouw voorziet sinds vorig jaar door de komst van Lunchcafe PortCity ook in de vraag naar een hoogwaardige horecagelegenheid met vergaderfaciliteiten en een bedrijfsrestaurant. Door deze transactie is ruim 86% van het gebouw Port City II verhuurd. Er zijn nog enkele kantoorruimten beschikbaar met huurmogelijkheden vanaf circa 365 m2 kantoorruimte. De verhuur van de beschikbare kantoorruimte is in handen van Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

De verhuurder werd geadviseerd en begeleid door Schaub & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.

 

http://www.schaub.nl/nieuws/62

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?