PingProperties verwelkomt 3 nieuwe huurders in het Van Bylandt Huis in Den Haag

0

PingProperties Office Fund I heeft onlangs 3 nieuwe huurovereenkomsten afgesloten voor in totaal circa 976 m² kantoorruimte en 15 parkeerplaatsen in gebouw Van Bylandt Huis, gelegen aan de Benoordenhoutseweg 46 te Den Haag. De Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) huurt 380 m², Maalderink Vermeulen 342 m² en ZuivelNL 254 m² kantoorruimte. Deze verhuren volgen kort nadat overeenstemming is bereikt met nieuwe huurder Pink+Nelson voor 1.940 m² kantoorruimte.

Het Van Bylandt Huis is een monumentaal kantoorgebouw met een krachtige en statige uitstraling. Het gebouw is opvallend van opzet door twee symmetrische vleugels.

Het interieur van het gebouw is onlangs met nieuwe duurzame technieken hoogwaardig gemoderniseerd, waarbij de klassieke uitstraling aan de buitenzijde behouden is gebleven. Daarnaast zijn de oude tradities en sferen in stand gebleven en heeft het interieur een moderne interpretatie van de jaren ’30 kantooromgeving gekregen die voldoet aan de eisen van deze tijd.

De NZO is een promotie-, lobby- en brancheorganisatie van de Nederlandse zuivelindustrie. Het is een vereniging waarvan 13 zuivelondernemingen lid zijn, inclusief de twee grote zuivelcoöperaties: Campina en Friesland Foods. Deze leden verwerken samen ongeveer 98% van de Nederlandse boerderijmelk. De NZO behartigt de belangen van haar leden in de zuivelindustrie door lobbywerk bij de politiek zowel in Nederland als daarbuiten. Zij bevordert de verkoop en acceptatie van melk bij het publiek door generieke reclame en promotie voor zuivel, vooral voor melk.

Maaldrink Vermeulen is een onafhankelijk advocaten- en notarissenkantoor, waarvan de protocollen teruggaan tot 1912. Sindsdien is het kantoor uitgegroeid tot een middelgroot kantoor in Den Haag. Er zijn ruim 20 personen werkzaam, waarvan meer dan de helft advocaten en (kandidaat-)notarissen.

Op 7 januari 2014 is ZuivelNL opgericht door LTO Nederland (LTO) en de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO), als ketenorganisatie van de zuivelsector. De ketenorganisatie is voor de overheid en derden het neutrale aanspreekpunt van de zuivelsector. ZuivelNL is het platform waar afspraken over gezamenlijke regelingen en financiering tot stand komen.

 

http://pingproperties.com/persberichten/pressrelease-132.html

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?