Duurzame samenwerking tussen NeVaP en Duurzaam Gebouwd

0

NeVaP directeur Mariëlle Wieman en Duurzaam Gebouwd directeur Wietse Walinga hebben afgelopen week een contract ondertekend, waarmee ze een intensieve samenwerking voor de komende 3 jaar hebben bezegeld. Beide partijen hebben voor deze samenwerking gekozen om zo een kruisbestuiving in kennisdelen met elkaars leden en partners te kunnen bewerkstelligen.

“Duurzaamheid is een van onze kernthema’s,
waarbinnen we onder meer maandelijkse activiteiten organiseren, onderzoeken
uitvoeren en kennisproducten ontwikkelen. De samenwerking met Duurzaam Gebouwd ligt geheel in lijn daarmee”, aldus Mariëlle Wieman, directeur NeVaP.

Ook Wietse Walinga, directeur Duurzaam Gebouwd is erg enthousiast over deze samenwerking. “De vastgoedexploitant is voor de partners van Duurzaam Gebouwd de eindklant. Duurzaam Gebouwd heeft als doelstelling de totale bouw- en vastgoedketen te verbinden, vanaf initiatief, ontwerp en ontwikkeling tot exploitatie.”

Samenwerking
NeVaP en Duurzaam Gebouwd gaan onder andere samenwerken tijdens Building Holland 2015, waarvan Duurzaam Gebouwd co-producer is in samenwerking met Amsterdam RAI. Op donderdag 2 april 2015 organiseren NeVaP en Duurzaam Gebouwd “Duurzame Donderdag” voor leden, partners en overige belangstellenden.

NeVaP
NeVaP is het Nederlands Vastgoedexploitatie Platform, hét onafhankelijke kennis- en innovatieplatform in de vastgoedexploitatie sector. Doelstelling van NeVaP is het verhogen van de kwaliteit en het aanjagen van de innovatie in de sector.

Duurzaam Gebouwd
De missie van platform Duurzaam Gebouwd is de integrale samenwerking in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen. Dit doet Duurzaam Gebouwd door drie concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren.

 

http://www.nevap.nl/content/duurzame-samenwerking-tussen-nevap-en-duurzaam-gebouwd

Share.

Leave A Reply

Inschrijven voor de nieuwsbrief?